تبلیغات درون نیک صالحی

Copyright (c) 2003-2014 Niksalehi.com All Rights Reserved.

© کلیـه حقوق متعلق بـه سایت نیک صالحی مـی باشد. طرز تهیه آبجو با دلستر و ماکارونی باز نشر مطالب تنـها با ذکر منبع مجاز مـی باشد .

منبع: طرز تهیه آبجو با دلستر و ماکارونی niksalehi.com

تبلیغات درون نیک صالحی

Copyright (c) 2003-2014 Niksalehi.com All Rights Reserved.

© کلیـه حقوق متعلق بـه سایت نیک صالحی مـی باشد. طرز تهیه آبجو با دلستر و ماکارونی باز نشر مطالب تنـها با ذکر منبع مجاز مـی باشد .

منبع: niksalehi.com

روغن : بـه مـیزان لازم

طرز تهیـه :

طرز تهیـه سس : سیب زمـینی را پخته و له مـی کنیم . پیـاز را رنده کرده و در مقدار کمـی روغن تفت داده که تا طلایی شود . سپس گوجه فرنگی رنده شده و سس گوجه را اضافه کرده و کمـی تفت مـی دهیم . درون نـهایت سیب زمـینی پخته را بـه همراه نمک و فلفل بـه سس اضافه کرده و خوب مخلوط مـی کنیم .

خمـیر پیتزا  را از فریزر خارج کرده که تا از حالت انجماد خارج شود . ظرف مورد نظر را کمـی چرب کرده و خمـیر پیتزا را درون آن قرار مـی دهیم .سطح خمـیر را با سس آماده شده  آغشته کرده و مقدار کمـی از پنیرپیتزا را روی خمـیرمـی پاشیم .

قارچ را حلقه کرده و روی خمـیر مـی چینیم . سپس فلفل دلمـه ای خرد شده و ذرت را روی خمـیر ریخته و باقیمانده پنیر پیتزا را رو مواد مـی پاشیم .

پیتزا را داخل فر از قبل گرم شده درون دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده که تا سطح پنیر طلایی شود .

منبع: googooli.ir

زودرس[ ویرایش ]

زودرس نوعی از هست که از مخمر بالانشین تهیـه مـی‌شود و طعم و رایحه قوی‌تری نسبت بـه دیررس دارد.

انگلیسی[ ویرایش ]

انگلیسی یـا ایل (Ale) یکی از گونـه‌های رایج زودرس هست که طعم رازک زیـادی دارد و در نتیجه تلخ‌مزه است. مـیزان رایحه و طمع رازک را معمن تشخیص داد. این نوع را زیـاد سرد نمـی‌کنند (بین ۱۰ که تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد ) که تا طعم قوی خود را حفظ کند.

دیررس[ ویرایش ]

ی دیررس از مخمر پایین‌نشین و در دمای کمتری تهیـه مـی‌شود، طرز تهیه آبجو با دلستر و ماکارونی درون نتیجه طعم شفاف و تمـیزتری دارد.

لاگر[ ویرایش ]

لاگر (Lager) رایج‌ترین گونـه ی دیررس است. بـه خاطر رازک پایین‌تر و رویـه بارآوری کـه طعم کمتری را از مخمر منتقل مـی‌کند، لاگر طعم شیرین‌تری دارد. این نوع درون دمای پایین‌تر شادابی بیشتری منتقل مـی‌کند.

پیوند بـه بیرون[ ویرایش ]

منبع: wikipedia.org

نوشتار اصلی تاریخچه

سازی عمری بـه درازای تمدن دارد. [۸] درون واقع عمر آن بـه ۱۰،۰۰۰ پ. م بـه زمان کاشت غلات درون مـیان‌رودان یـا عراق امروزی باز مـی‌گردد. [۹] درون نوشته‌های تاریخی به‌جا مانده از مصر باستان و مـیان‌رودان نیز بـه آن اشاره شده است. [۱۰] باستان شناسان بر این باورند کـه درون شکل گیری تمدن‌ها تاثیر داشته است. [۱۱]

قدیمـی‌ترین شواهد شیمـیایی بدست آمده از ساخت متعلق بـه حدود ۳۱۰۰ که تا ۳۵۰۰ پ. م درون گودین‌تپه ایران است. [۱۲] لوح ابلا کـه در منطقه ابلا سوریـه کشف شده هست و بـه ۲۵۰۰ سال قبل از مـیلاد باز مـی‌گردد، گواه از تولید گسترده درون این شـهر دارد. [۱۳]

از آنجا کـه هر ماده حاوی کربوهیدرات ، مانند شکر و نشاسته ، مـی‌تواند بـه صورت طبیعی تخمـیر شود، این احتمال وجود دارد کـه بـه صورت مستقل درون فرهنگ‌های مختلف جهان کشف شده باشد. نان و با افزایش سطح رفاه زندگی، اسباب توسعه فناوری‌های بشر را به منظور ساخت تمدن‌ها ایجاد د. [۱۴] [۱۵] [۱۶] [۱۷]

درون اروپا توسط قبایل ژرمن و سلتیک درون ۳۰۰۰ سال پیش از مـیلاد رواج یـافت [۱۸] و عموماً تولید درون مقیـاس مصرف داخلی تولید مـی‌شده است. [۱۹] ابتدایی اروپایی‌ها علاوه برمواد اولیـه تولید، شامل مواد دیگری چون عسل، انواع مختلف گیـاهان، ادویـه جات و مواد دیگری چون گیـاهان مخدر نیز بوده است، از این رو آنچه اروپایی‌ها درون گذشته مـی‌نوشیدند، احتمالاً نزد جوامع کنونی بـه عنوان شناخته نمـی‌شود. [۲۰] همچنین های آن زمان فاقد رازک بوده هست و اولین استفاده‌ها از رازک درون اروپا درون حدود ۸۲۲ مـیلادی توسط یک راهب کارولنژی و بعدها درون سال ۱۰۶۷ توسط راهبه‌ای بـه نام هیلدگارد مقدس ذکر شده است. [۲۱]

در ۱۵۱۶ مـیلادی، ویلیـام چهارم، دوک باواریـا ، قانون راینـهایتسگبو (به آلمانی :

Reinheitsgebot

) را وضع نمود، احتمالاً قدیمـی‌ترین قانون مرتبط با کیفیت مواد خوراکی کـه همچنان درون قرن ۲۱ رعایت مـی‌شود و برطبق آن مواد تشکیل دهنده شامل آب، رازک و جو مـی‌شود. [۲۲] تاپیش از انقلاب صنعتی بصورت خانگی تولید و فروخته مـی‌شد، اگرچه درون قرن ۷ مـیلادی تولید و فروش توسط صومعه‌های اروپا نیز صورت مـی‌گرفت. درون طی انقلاب صنعتی تولید دست‌ساز جای خود را بـه تولید صنعتی داد و تا پایـان قرن ۱۹ مـیلادی تولید خانگی بـه صورت چشمگیری کاهش یـافت. [۲۳] با رواج یـافتن دماسنج و آب‌سنج کـه امکان نظارت و آگاهی از حاصل سازی را فراهم مـی‌کرد، صنعت سازی نیز تغییر کرد.

امروزه صنعت سازی بـه یک صنعت جهانی متشکل از شرکت‌های چند ملیتی و هزاران تولید کننده کوچکتر چون سازهای منطقه‌ای و مغازه‌هاست. [۲۴] هرسالِ بیش از ۱۳۳ بیلیون لیتر (۳۵ بیلیون گالن) بـه فروش مـی‌رسد و در سال ۲۰۰۶ مـیلادی مجموع درون آمد حاصل از فروش ۲۹۴٬۵ بیلیون دلار بوده است. [۲۵]

سازی[ ویرایش ]

تصویری از یک کارگاه سازی درون قرن ۱۶ مـیلادی

به روند تولید و محلی کـه درون آن ساخته مـی‌شود، سازی مـی‌گویند. مـی‌تواند درون خانـه ساخته شود، همانطور کـه در بیشتر طول تاریخ ساخته شده است. هایی کـه در مقیـاس مصرف خانگی و بدون دلیل تجاری ساخته مـی‌شوند، درون دسته های خانگی قرار مـی‌گیرند. تولید درون کشورهای توسعه یـافته از اواخر قرن ۱۹ مـیلادی کـه زمـینـه‌های اقتصادی تجارت بیشتر مطرح است، مشمول قوانین و مالیـات مـی‌شود. اگرچه تولید با وضع قانون تخفیف به منظور تولیدکنندگان خانگی درون سال ۱۹۶۳ درون بریتانیـا ، درون سال ۱۹۷۲ درون استرالیـا و در سال ۱۹۷۹ درون ایـالات متحده آمریکا بـه عنوان یک سرگرمـی مشمول مالیـات نمـی‌شود. [۲۶]

به اختصار درون تهیـه ، منبع نشاسته تبدیل بـه مایع شکری بـه نام مخمر مـی‌شود و سپس این مایع درون روند تخمـیر توسط مخمرها بـه نوشیدنی الکلی تبدیل مـی‌شود.

در گام نخست، مخمر از مخلوط منبع نشاسته (عموماً مالت) و آب داغ تهیـه مـی‌شود کـه به این مرحله خیساندن مـی‌گویند، درون این مرحله آب داغ درون مخزنی همزن با مالت له شده مخلوط مـی‌شود. [۲۷] روند خیساندن معمولاً بین ۱ الی ۲ ساعت بـه طول مـی‌انجامد. [۲۸]

نوشتار اصلی: گونـه‌های

درحالی کـه انواع مختلفی از درون جهان وجود دارد، اصول ابتدایی ساخت درون ملت‌ها و فرهنگ‌های مختلف یکسان است. [۲۹] درون مناطقی از اروپا مانند آلمان ، بلژیک ، بریتانیـای کبیر ، یرلند ، لهستان ، جمـهوری چک ، هلند و اتریش ، انواع مختلفی از بـه صورت محلی تهیـه مـی‌گردد. درون نقاط دیگر جهان نظیر آمریکا ، کانادا و استرالیـا با اقتباس از سبک اروپایی تولید مـی‌شود. [۳۰]

اجزای تشکیل دهنده[ ویرایش ]

مواد تشکیل دهنده پایـه را آب، منبع نشاسته مانند مالت جو به منظور تخمـیر شدن (تبدیل شدن بـه الکل)، مخمر و طعم دهنده مانند رازک است. [۳۱] برخی اوقات ممکن هست چندین منبع نشاسته بـه صورت مخلوط با منبع نشاسته ثانویـه ماننده ذرت، برنج یـا شکر استفاده شود. اینکار بـه عنوان جایگزینی کم هزینـه بـه جای مالت جو صورت مـی‌گیرد. [۳۲] درون آفریقا از ارزن ، سورگوم و ریشـه کاساوا ، درون برزیل از سیب زمـینی و آگیو درون مکزیک بـه عنوان منبع نشاسته استفاده مـی‌شود. [۳۳]

آب[ ویرایش ]

بیشتر از آب تشکیل شده است. مناطق مختلف، آب‌های متفاوتی متشکل از مواد معدنی مختلف دارند. درون نتیجه این تفاوت سبب تهیـه انواع مختلفی از مـی‌شود کـه به آن‌ها شخصیت منطقه‌ای مـی‌دهد. [۳۴] به منظور نمونـه، دوبلین دارای آب سختی هست که امکان تهیـه استاوت مانند گینیس را مـی‌دهد، درون مقابل پلزن دارای آب سبکی هست که امکان تهیـه پل لاگر مانند پیلسنر ارکل را فراهم مـی‌کند. [۳۴] از سوی دیگر آب برتون درون انگلستان شامل سنگ گچ هست که تهیـه پل ایل را مـیسر مـی‌کند، سازان پل ایل به منظور تهیـه این معمولاً مقداری سنگ گچ را درون روندی موسوم بـه برتونیزیشن بـه آب خود مـی‌افزایند. [۳۵]

نوشتار اصلی: مالت (خوراکی)

منبع نشاسته تامـین کننده مواد مورد نیـاز به منظور تخمـیر و کلید تعیین کننده طعم و بوی است. رایج‌ترین منبع نشاسته درون سازی، جو مالت شده مـی‌باشد. به منظور تهیـه مالت، دانـه‌ها از طریق خیسانده شدن درون آب، جوانـه مـی‌زنند، سپس این دانـه‌های جوانـه زده را درون کوره حرارت مـی‌دهند که تا خشک شوند کـه حاصل آن درون نـهایت مالت است. دانـه‌ها درون روند مالت شدن، آنزیمـی تولید مـی‌کنند کـه نشاسته دانـه را بـه شکر مورد نیـاز به منظور تخمـیر تبدیل مـی‌کند. [۳۶] مدت زمان و دمای حرارت دانـه‌ها، دانـه مالت با رنگ‌های متفاوت را تولید مـی‌کند. دانـه‌های مالت تیره‌تر، ی تیره‌تری نیز مـی‌سازند. [۳۷]

منبع: wikipedia.org




[طرز تهیـه با دلستر و ماکارونی طرز تهیه آبجو با دلستر و ماکارونی]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 16 Jul 2018 01:47:00 +0000